FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK


Szerzői jogok

A BSSElektronika.hu honlapon található tartalom az oldalt létrehozó szerző (továbbiakban üzemeltető) tulajdonát képezi. Az üzemeltető fenntart minden jogot, az oldalon található tartalom bárminemű másolására, terjesztésére.

Tilos a weboldal tartalmának bármely részét - beleértve a felhasználók hozzászólásait is - bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül. Ez alól kivételt képez a saját, személyes használat. Az oldalon található kapcsolásokat tilos üzleti célra használni, ez alapján anyagi bevételre szert tenni.

A vendégkönyvben, a fórumban megjelenő szövegek, valamint a cikkekhez kapcsolódó hozzászólások a felhasználóktól származnak, azok jóváhagyás nélkül jelenhetnek meg. Az üzemeltető ezeket nem ellenőrzi rendszeresen, tartalmával nem feltétlenül ért egyet.

Az üzemeltető a legrövidebb időn belül a vendégkönyvben, fórumban vagy a hozzászólások között esetlegesen megjelenő jogot, törvényt, becsületet sértő hozzászólásokat részlegesen vagy teljes terjedelmükben törli.

Az üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a sértő, ártó vagy törvénybe ütköző illetve jogsértő (szerzői és egyéb jogi) tartalmak megjelenését kiszűrje illetve megakadályozza. Ha ennek ellenére a felhasználás során találkozik törvénybe ütköző vagy jogsértő tartalommal, kérjük azonnal jelezze az üzemeltetőnek [kapcsolat], aki azonnal megteszi a szükséges lépéseket.


Feltöltési feltételek:

A felhasználó csak saját szerzői jogú, illetve szabadon felhasználható kapcsolásokat, rajzokat, fényképeket stb. tölthet fel.

A felhasználó által feltöltött tartalom nem tartalmazhat törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, szerzői jogokat sértő alkotóelemeket, és olyan adatokat amelyek sértik mások személyiséghez fűződő jogait.

A felhasználó nem tölthet fel olyan adatokat amelyek károsíthatják az üzemeltetőt és bármely harmadik felet.


Felelősség elhárítása

A felhasználó által feltöltött a rendszerbe juttatott adatokért, (rajz, szöveg, fénykép, dokumentáció stb) minden felelősség a beküldőt terheli.

A beküldő elfogadja, hogy az általa önkéntesen beküldött anyaggal kapcsolatban kártérítést, kártalanítást, ellenszolgáltatást nem érvényesíthet, és lemond jogáról, hogy a BSSElektronika.hu oldallal szemben bármilyen igényt támasszon a beküldött anyaggal összefüggésben.

A felhasználók által beküldött tartalmak hitelességét és eredetiségét az üzemeltető nem ellenőrzi ezért nem vonható felelősségre a felhasználó által az oldalon elhelyezett adatokból eredő esetleges káresemények miatt.

Az oldal használatából az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, kapcsolások megépítéséből, közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy az esetleges félreérhetőségből eredő károkért, veszteségért az üzemeltető felelősséget nem vállal.


Adatkezelés

Az üzemeltető a törvényben előírt technikai megoldások alkalmazásával védi a honlapon regisztrált felhasználóinak a személyes adatait (nicknév, e-mail cím). Azoknak az adatoknak a rosszindulatú felhasználásáért amelyek az oldalon mások által is megtekinthetők az üzemeltető nem vállalja a felelősséget.


Adatok tárolása

A felhasználók által megadott személyes adatokat az üzemeltető az elvárható legnagyobb gonddal tárolja és védi, és azokat harmadik félnek nem adja ki.


Az a tény hogy a felhasználó ezeket a feltételeket nem olvasta el, nem mentesíti a felhasználót az esetlegesen bekövetkező törvénytelen, sértő cselekedetek jogi következményétől.