Tápegységek

Ingyenenergia


Én egy abszolút amatőrként elektronikával foglalkozó autószerelő vagyok. Keresem a megoldást a Tesla és Moray által már felfedezett energia megfogására és használatára. Tesla autót hajtott vele, Moray izzókkal világított és vasalót működtetett ezzel a földet körbe vevő energiával. Számtalan kapcsolást lehet róla találni a neten, de elég kicsi a teljesítménye. Én 1,5V-ig jutottam, de hallottam 12V-ról is, de aki 110V-ot elért az nem adja ki a kapcsolást, ha van olyan működő egyáltalán! Tehát, keresem a működő kapcsolást amivel képes vagyok 12-14V-ot előállítani! Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Nézettség:

Szint:
 

Szavazat:

Készült:
2014. március 26. 09:24

Vélemény:
49

Szavazat:
9

Mai látogató:
13

Utolsó látogatás:
Ma 10:18:50

Bejelentkezés után használható funkció!
Értékeld a cikket!

Szavazatok
3,4
9
  4  ★★★★★
  1  ★★★★
  1  ★★★
  1  ★★
  2  ★

Legújabb írás

Rádiós

VÉLEMÉNYEK, HOZZÁSZÓLÁSOK

írjon nekem , ha kérhetem ?

jaszaysandor(@)-zárójel nem kell-hotmail.com   2018. szeptember 17. 16:53:32

Nekem csak 150-180mV-ot ad ez a kapcsolás. Antennaként 20m aluminium villanyvezeték van kifeszítve, ami még detektoros rádióhoz készült, ami működött is (bár csak a Kossuth adót vette).
No az lenne a kérdésem, hogy ezt a kis feszültséget hogyan tudnám feltranszformálni? A másik észrevétel, hogy ez nem ingyen energia, hanem a Kossuth rádió jele egyenirányítva. Ha közelebb laknék az adótoronyhoz, biztosan meghajtana egy ledet is ez a kapcsolás.

János   2018. augusztus 19. 09:47:12

A 110 volt az nem arra utal, hogy nagy a teljesítmény
Az a feszültség. Én 1.5V-ból is tudok neked csinálni 230V-ot.

XYZ   2018. július 24. 17:43:13

Ingyen energia nincs, Ingyen ebéd sincs.

Viszont van pár száz szabadalom és építési leírás arról, hogyan lehet fosszilis üzemanyagok, napelemek, szélerőművek, stb. nélkül villamos energiát nyerni. Aki keni-vágja az angolt, simán keressen rá a Google tesóval: PJK Book. Aki inkább magyarul szeretne erről olvasni, annak ajánlom: magyar-szabadenergia-klub.webnode.hu

Azoknak, akik megakadtak a termodinamika második főtételénél, de hajlandóak nyitottan fogadni olyasmit, amiről eddig nem volt tudomásuk, melegen ajánlom e műfajt.

Pusztán az agytekervények edzése céljából is megéri elolvasni.

cseke.lacus(@)-zárójel nem kell-gmail.com   2017. április 06. 11:41:39

Üdv.Mindenkinek!
Nem tudom szó nélkül megállni,hogy a 10évi kísérletezésem során szerzett tapasztalatomból létrejött véleményemből meg ne osszak valamit. Én egy olyan ember vagyok,aki a kezdet kezdetén nagyon sok pénzt és energiát fektettem abba,hogy kutatókkal feltalálókkal beszélhessek személyesen.Bizton tudom üzenni a szkeptikusoknak,hogy mielőtt elvetnék a térenergia kicsatolás lehetősségét,talán venni kellene a fáradságot,hogy utána nézzenek a dolgoknak,vagy inkább maradjanak csendben.Jelzem azért mert létezik a világháló,attól még el lehet menni személyesen megtudni az igazat.Kattintgatással a gépen nem lesz meg a tuti válasz.Én igen is láttam működőképes készülékeket amik igen is működnek én magam is építettem ilyet.Ha valaki akar részleteket,vagy vitázni álok elébe.
üdv.

kekestv   2016. október 08. 15:29:43

na ezen besírtam...
a kapcsoláson nincs is feltüntetve a bemenet. aztán a tranyóknál sem látok típusjelzést. aztán, azt elárulná nekem valaki, hogy egyáltalán hol van a kimenete ennek ha ez erősítő??? nem találom.

na jó... aki még mindig építgetni akar ilyesmit, annak tudnám ajánlani a kisebb méreteket. 20kW megsüketít azonnal. ha nagy erősítő kell, építs meg valami 20-40 wattosat. azzal is tudsz menőzni. ha meg valaki az áramszolgáltatót akarja bosszantani, az zárja rövidre a 230at a biztosíték előtt....

ha pedig valami admin rátalál erre a cikkre. szedje le. nincs helye itt szerintem.

Daranbalt   2016. április 23. 15:51:15

Nézzük csak? Mi is az az "ingyen": Ha abból indulok ki, hogy minimális befektetéssel, valamiből nagy haszonnal ki lehet hozni valamit, akkor az már ingyen lenne. Pl. Megcsináltak egy szélerőművet, amiből ingyen energiát lehet termelni, hiszen a szél hajtja. Igen, de az állam nem adja ingyen és a ráfordított befektetést is kifizetteti a lakossággal. Ugyanez a helyzet a vízlépcsőkkel is. A víz áramlata ami adja az energiát turbinák által. van belőle energiánk? van. Ingyen is lehetne? Igen! Ha az ilyen kapcsolásokhoz is meg kell vennünk az alkatrészeket, akkor "ingyen" lesz energiánk? A kondik ára: pár forint ugyan. de alkatrész, amit elő kell állítani gyárban, ami költségekkel jár és ezt eladják pénzért, minimális haszonnal. Akkor már nem beszélhetünk "ingyen" energiáról. Ha valamit ingyen szeretnék, akkor ingyen kell szereznünk hozzá a dolgokat is. De ebbe is bele kell minimálisan ruházni.

matt2(@)-zárójel nem kell-freemail.hu   2016. március 23. 00:10:23

ublogcpityu!
Ez ugye csak valami rossz vicc?

Vipera   2016. február 01. 20:14:54

Sziasztok!
NYÁKtervet tudna valaki küldeni hozzá? Kösz!

ublogcpityu   2016. február 01. 01:42:17

Úgy gondolom ne kell eltávolítani!!! Sőt inkább segíthetne a sok itt lévő nagy okos tökéletesíteni!!

Anonymus   2016. január 31. 21:17:11