Fórum

A fórum regisztráció nélkül is működik, ebben az esetben mindenki az e-mail címével azonosíthatja magát.
A regisztrált felhasználók kiemelten jelennek meg és több funkciót is használhatnak.
  Nyílt levél Hozzád, kedves Látogató!


A levél tartalmával teljes mértékben egyetértek. Nagyon sajnálom, hogy egyesek így viszonyulnak másokhoz, pocskondiázzák sértegetik a másikat.
Ez az oldal azt hiszem, nem erre lett kitalálva, amire az úgymond "nagyokosok" használják, vagy reagálnak mások kérdéseire, leírásaira.
Ez az elektrinika kedvelők részére lett létrehozva, gondolom azzal a szándékkal is, hogy a kezdők is megtanulják, vagy segítse a fejlődésüket. Tisztelt "nagyokosok"! Szerintem ti sem úgy születtetek, hogy mindent tudtok. Nektek is meg kellett ezeket valamikor, valakitől tanulni. Lehet, hogy nem is vagytok olyan "nagyokosok". Ti mindent tudtok? - Ugye nem. Egy közmondás szerint a jó pap is holtig tanul, mégis bután hal meg. Saját magamra mindíg azt mondom, hogy sokat tudok és nagyon sok mindent még nem. Ezért kérek mindenkit tisztelje a "kicsiket" is akik még most kezdik és ne nevessétek ki azért mert esetleg nem jól kérdezett.Lehet,hogy még Õ nem érti és ezért kérdez. Ha it nem kérdezheti akkol hol kérdezze?

Katona László   2010. augusztus 10. 21:55:33

Ez igy van ! én is észrevettem ezt ! sajnos ugy látom én is hogy nem összetartunk mi elektromokusok hanem inkább piszkáljuk egymást. pl.:Áramegnerátor led hez címü, feltöltés kommentei között olvashato és még ki tudja, hogy hány feltöltés kommentei között látható !Én szeretném látni hogy összetartanak az emberek, és remélem segitettem evel a pár sorral jobbá tenni a dolgokat.Mindenki gondolkodjon el ezeken. (Látogató)

Fehér megyei   2010. augusztus 08. 22:06:15

Tisztelt Elektronika Barátok!

Ez az oldal saját hobbiként indult sok éve. Nekem nem csak a hobbim az elektronika, de a szakmám is. Amikor mindenki számára elérhetővé tettem az addig összegyűlt kapcsolásokat, rajzokat, azoknak akartam a gyűjtemény létrehozásával segíteni, akik hozzám hasonlóan szeretnek alkotni.

Sajnálatos dolognak tartom, hogy a rosszindulatú nézetekkel szemben 'felhasználási feltételeket' kell szabni ahhoz, hogy védjem azt, amit már évek munkája alatt barkácsolni szerető társaimmal összegyűjtöttünk.

Kedves regisztrált felhasználók, és az oldalt látogatók!
Keserűen veszem észre, hogy divattá vált Magyarországon a joggal való fenyegetőzés. Nem szeretném ha a jövőben a nevem és az oldal tisztasága veszélybe kerüljön az ilyen esetek miatt. Ezek után csak az töltsön fel bármilyen tartalmat, aki pontosan tudja, hogy mivel jár az, ha egy olyan rajzot küld el, ami már máshol megjelent. Szeretném, ha az oldal továbbra is az elektronikáról szólna, és nem a fenyegetőzések vennék át a főszerepet.

Bíró Sándor

bsselektronika   2010. augusztus 06. 22:59:40